KLEIN PARAMARIBO

KLEIN PARAMARIBO De gezelligheid uit de Surinaamse keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1714 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Klein Paramaribo. Meer weten? Ontdek meer

17 apr 2022 om 11:51 Heerlijk genieten lekker eten.
29 mrt 2022 om 20:15 eten is zoals verwacht. Prima
26 mrt 2022 om 19:19 Geweldig en zeer vriendelijke medewerkers
24 mrt 2022 om 19:52 Ik had voor dat ik thuis kwam eten besteld. Bezorgtijd 17:45. Het eten was er om 18:15/18:20. Bekend met de Surinaamse keuken; bami erg smaakloos, zelfde geld voor de kip. Bakkeljauw en cassave waren erg lekker. Peper waren ze vergeten. Erg jammer!
23 mrt 2022 om 8:42 Bezorging was gelukkig veel eerder al dat de app aangaf. Daar stond dat ik 1,5 uur moest wachten.
21 mrt 2022 om 14:27 De bestelling kwam iets eerder dan beloofd, maar anderhalf uur is wel heel lang als je zo snel mogelijk aangeeft. De bestelde pindasaus zat er niet bij, verder alles prima.
14 mrt 2022 om 21:48 Lekker eten en snel bezorgd!
14 mrt 2022 om 11:13 Het eten was niet op temperatuur. De sla op de kapsalon was licht gestoofd, dus het is wel warm geweest...Jammer.
13 mrt 2022 om 20:13 Had wel wat meer kousenband in gemogen
6 mrt 2022 om 19:59 IK ga nu ook even de zeurpruim uithangen, er zit wat weinig kouseband in. Smaak beleving was gewoon weer erg goed! Daarom gewoon 5 sterren.
5 mrt 2022 om 20:41 Helaas verschilt de kwaliteit en hoeveelheid zo erg. Soms is het heerlijk met veel kruiden, nu had ik een bordje gekookte aardappelen met boontjes zonder smaak.. En normaal krijg ik bij KP 2 grote bakken waar ik makkelijk 2 dagen van eet nu 2 kleine
20 feb 2022 om 22:55 Prima eten, op tijd gebracht. Zelfs de vergeten cola werd nagebracht! Goede service!